Bekijk profielpagina

OPEN S01E35 - Get your curation strategy!

Het is bijzonder hoe snel de afgelopen dagen het idee van remote work wereldwijd is opgepikt door de
OPEN S01E35 - Get your curation strategy!
Door Frank Meeuwsen • Editie #35 • Bekijk online
Het is bijzonder hoe snel de afgelopen dagen het idee van remote work wereldwijd is opgepikt door de kantoorwerkers. Natuurlijk is er een Coronavirus Tech Handbook en post iedereen zijn beste tips en tools om thuis te werken. Wat doe jij? Naar kantoor of thuisblijven? Hoe dan ook, deze editie is gegarandeerd virusvrij.
Blog on!

Check in elk geval dit artikel! 👇
Mijn laatste actieve interactie op Facebook is nu zo'n 2 jaar geleden. In februari, maart 2018 heb ik mijn account verwijderd en sindsdien niet meer teruggekeken. Ik mis soms wel de events die op Facebook worden aangekondigd, maar verder, het leven gaat gewoon door. Nu is er onderzoek onder meer dan 2000 Facebook gebruikers om een maand niet op het netwerk rond te hangen en wat blijkt? Een toegenomen geluksgevoel, een minder polariserende kijk op beleid en meer tijd over voor andere dingen.
Een maand zonder Facebook: dit doet het met jouw leven | Tech | AD.nl
Meer toffe links 🔗
😺 Fraidycat blijft een fijne malle RSS lezer in je browser. Niet high-tech, wel high-fun. Auteur Robin Sloan is een fan!
🔐 Een jaar geleden riep Mark Zuckerberg nog dat Facebook en Instagram zouden “pivotten naar privacy”. We zijn nu een jaar verder, er is nog weinig veranderd.
🧐 Curators zijn de nieuwe influencers. Zorg dus voor een Curation Strategy
🍝 Een mogelijke oplossing voor de “Waarom zet je het niet op je blog”-antwoorden bij de Twitter threads. Een directe koppeling tussen threads en je eigen moederschip. Goed idee!
Dit was de OPEN nieuwsbrief weer voor deze week. Heb je tips, verbeteringen of opbouwende kritiek? Stuur me een bericht, ik lees alles! En als altijd, een gedeelde nieuwsbrief is een blije nieuwsbrief.
🤩 Wil je meer nieuwsbrieven? Op https://thanksforsubscribing.app vind je een groeiende verzameling mooie titels uit binnen- en buitenland.
Hoe vond je deze editie?
Frank Meeuwsen

Er is meer dan je Twitter of Instagram tijdlijn! Je krijgt wekelijks inzichten, ideeën en bruikbare tips rondom het Indieweb en het open en decentrale web. Je kunt me ook volgen op mijn blog https://diggingthedigital.com/

I'm on #TeamHuman

Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Frank Meeuwsen met Revue.
Vossegatselaan 44, 3583 RV Utrecht