Bekijk profielpagina

OPEN S01E31 - The Dark Ages of the Web? Nah...

Ik had best willen linken naar een artikel met de titel The Internet is a Toxic Hellscape, maar kom o
OPEN S01E31 - The Dark Ages of the Web? Nah...
Door Frank Meeuwsen • Editie #31 • Bekijk online
Ik had best willen linken naar een artikel met de titel The Internet is a Toxic Hellscape, maar kom op…het zet meteen zo de toon, denk je niet? Dus die slaan we over. Startpage.com de titel als je er meer over wilt weten.
Ik hou het kort. We duiken meteen de links in, vliegend door cyberspace jammend met de console cowboys (I know…) van de ene personal homepage naar de andere indie-app. Ach… wat was dat oude web toch mooi…

Check in elk geval dit artikel! 👇
Het is meer een enorm kijk- en klikfestijn dan een doorwrocht artikel. Heb je over 15 jaar browserhistory achter de ellebogen dan zul je glimlachen van herkenning en snel doorscrollen uit afgrijzen. De conventies van websites door de jaren heen. Heerlijk!
Surfing the superhighway! 🏄‍♂️
Facebook en Instagram luisteren niet met je telefoon mee. Toch? TOCH?
Information wants to be free or it wants to be expensive. Hoe dan?
Planetary.Social - Social media that keeps you in control instead of corporations. Met een aftakking naar Decentralized User Experiences.
Vriend-van-de-show David Linssen is een mooi initiatief gestart: Wat zijn de Europese tegenhangers van Silicon Valley software? Nu nog een site David!
David Linssen
I want to replace as much Silicon Valley built apps with European software. Support your neighbour etc.. It's a little experiment.

I started with email, thanks to the excellent @your__tempo

What other European apps/service would you recommend? Let's build a list..
11:13 AM - 4 Feb 2020
Er is een fraaie nieuwe app voor Micro.blog blogs en social tijdlijnen. Gluon.
Dit was de OPEN nieuwsbrief weer voor deze week. Heb je tips, verbeteringen of opbouwende kritiek? Stuur me een bericht, ik lees alles! En als altijd, een gedeelde nieuwsbrief is een blije nieuwsbrief.
🤩 Wil je meer nieuwsbrieven? Via https://thanksforsubscribing.app kun je mijn mobiele app installeren met een groeiende verzameling mooie titels uit binnen- en buitenland.
Hoe vond je deze editie?
Frank Meeuwsen

Er is meer dan je Twitter of Instagram tijdlijn! Je krijgt wekelijks inzichten, ideeën en bruikbare tips rondom het Indieweb en het open en decentrale web. Je kunt me ook volgen op mijn blog https://diggingthedigital.com/

I'm on #TeamHuman

Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Frank Meeuwsen met Revue.
Vossegatselaan 44, 3583 RV Utrecht