Bekijk profielpagina

OPEN S01E25 - Tijd voor de Roaring Twenties?

Over twee weken zitten we in een nieuw decennium. We verlaten het Whiplash Decennium zoals ik deze we
OPEN S01E25 - Tijd voor de Roaring Twenties?
Door Frank Meeuwsen • Editie #25 • Bekijk online
Over twee weken zitten we in een nieuw decennium. We verlaten het Whiplash Decennium zoals ik deze week op Medium las (sorry, moglijke paywall…) maar waar we ons heen bewegen? Ik durf er geen weddenschap op los te laten. We voelen wel aan alle kanten dat het schuurt en kraakt. Of het nu om onze nieuwsvoorziening gaat, de relatie die we met technologie hebben of de wereld om ons heen, verandering blijft de enige constante. Krijgen we een nieuwe Roaring Twenties zoals een eeuw geleden?
Privé heb ik een behoorlijk turbulent jaar achter de rug. Zowel binnen mijn gezin, familie als professioneel zijn er weinig rustige momenten geweest. Ik heb er publiek nooit veel over geschreven en dat zal nog wel even zo blijven. Ik hoop dat 2020 wat meer rust en richting brengt voor mij en mijn gezin.
De komende weken neem ik een pauze met de nieuwsbrief. De feestdagen en het nieuwe jaar zijn een welkom rustmoment voor me. Ik meld mij weer in de eerste weken van januari met een nieuwe editie van OPEN.
Vanaf deze plek wil ik je bedanken voor je steun aan deze nieuwsbrief. Ik krijg geregeld reacties van lezers op een editie en daar ben ik blij om. Het geeft mij de bevestiging dat ik op een pad zit waar ik niet alleen ben en waar mogelijk meer staat te gebeuren.
Ik wens je fijne feestdagen met je geliefden en een goed begin van het nieuwe jaar.

Check in elk geval dit artikel! 👇
Afgelopen week publiceerde ik een nieuw artikel in mijn serie blogposts WordPress en het Indieweb. Het is een mooi klusje voor de Kerstvakantie, maar je WordPress blog Indieweb-proof!
WordPress en de Post Kind plugin - Digging the Digital
Meer toffe links 🔗
📣 Ongevraagd blogadvies voor 2020.
🧭 Een concept wat ik de komende tijd beter ga begrijpen, de Hyperconversation. Natuurlijk een Kicks Condor-concept…
🔪 Eén van de stellingen in The Cluetrain Manifesto is Hyperlinks Subvert Hierarchy. Instagram begrijpt dat donders goed en doet er alles aan om je op hun platform te houden. Anil Dash ontleedt het in zijn uitstekende post “Link in Bio” is a slow knife
Blog on!
Hoe vond je deze editie?
Frank Meeuwsen

Er is meer dan je Twitter of Instagram tijdlijn! Je krijgt wekelijks inzichten, ideeën en bruikbare tips rondom het Indieweb en het open en decentrale web. Je kunt me ook volgen op mijn blog https://diggingthedigital.com/

I'm on #TeamHuman

Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Frank Meeuwsen met Revue.
Vossegatselaan 44, 3583 RV Utrecht