Bekijk profielpagina

OPEN S01E20 - Tijd voor een nieuwe provider 🔥

Deze week presenteerde de actiegroep XS4ALL Moet Blijven de plannen voor een nieuwe internetprovider.
OPEN S01E20 - Tijd voor een nieuwe provider 🔥
Door Frank Meeuwsen • Editie #20 • Bekijk online
Deze week presenteerde de actiegroep XS4ALL Moet Blijven de plannen voor een nieuwe internetprovider. De provider Freedom Internet wil zich onderscheiden in het huidige landschap door zich te richten op privacy, veiligheid en innovatie voor de gebruikers. Ik ben heel benieuwd wat ze gaan doen en hóe ze dat gaan doen. Wat me in elk geval blij maakt is dat je al gebruiker email op een eigen domein kunt krijgen. Hiermee ben je al een stuk vrijer dan dat je vast zit aan de mailadressen van een provider. Maar is het inmiddels niet zo dat de meeste mensen mailadressen gebruiken van de gratis diensten als Gmail, Hotmail of Live.com? Of ze hebben al mail op een eigen domein? We gaan het zien in 2020!
Ik ben vandaag op het ECP Jaarcongres in Den Haag. Een nieuwe omgeving voor me qua sprekers en soort onderwerpen. Ik ben benieuwd wat ik er ga leren!

Check in elk geval dit artikel! 👇
A call for publicly owned social networks
Graham
Great slides on privacy, tracking, and moving to the indieweb, from @[email protected]* and her #ffconf talk - https://t.co/l6HIb3TecR

* Mastodon ID, cos copy and paste.
6:08 PM - 11 Nov 2019
Meer toffe links 🔗
🏹 Kicks Condor maandelijkse HREF Hunt is een feest om doorheen te klikken. Persoonlijke websites, allerlei ontwerpen, stijlen en vormen. Gecureerde lijsten met favorieten gaan het worden in 2020!
🔎 Ik ben al jaren fan van Kevin Kelly’s 1000 True Fans theorie. Ik ben nog niet zover met deze nieuwsbrief, maar elke nieuwe lezer is er één dichterbij de 1000! Het artikel “How to Build an Audience of 1000 True Fans in a Noisy World” (op Medium dus kijk uit voor popups en lid-word-ellende) geeft me weer nieuwe tips en inzichten!

👽 5 jaar geleden zat ik 11 minuten vol verbazing naar mijn scherm te kijken. Ik zag voor het eerst de video Too Many Cooks. Nu is er eindelijk een kijkje achter de schermen, met storyboards, interviews met acteurs en deleted scenes. Heerlijk!

Hoe vond je deze editie?
Frank Meeuwsen

Er is meer dan je Twitter of Instagram tijdlijn! Je krijgt wekelijks inzichten, ideeën en bruikbare tips rondom het Indieweb en het open en decentrale web. Je kunt me ook volgen op mijn blog https://diggingthedigital.com/

I'm on #TeamHuman

Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Frank Meeuwsen met Revue.
Vossegatselaan 44, 3583 RV Utrecht