Bekijk profielpagina

OPEN S01E18 - Waar is het verborgen internet?

Vandaag kochten mijn lief en ik een nieuwe auto. Of nieuw...nieuw... Met bouwjaar 2002 is de Volvo S6
OPEN S01E18 - Waar is het verborgen internet?
Door Frank Meeuwsen • Editie #18 • Bekijk online
Vandaag kochten mijn lief en ik een nieuwe auto. Of nieuw…nieuw… Met bouwjaar 2002 is de Volvo S60 niet echt nieuw meer, maar de vorige eigenaar heeft hem goed onderhouden en alles ziet er netjes uit. Wij zijn blij met onze auto en ik wilde wat meer weten over onderhoud en wat tips van eigenaars lezen. To the internet!
Helaas geven zoekmachines voornamelijk links naar garages die slim hebben geoptimaliseerd op zoekopdrachten als “Onderhoud Volvo S60” en zie ik de ene na de andere aanbieding voorbij schieten voor een winterbeurtje.
Maar ik zoek juist de liefhebbers, de kenners, de Volvofans die hun auto van binnen en buiten kennen en die kennis willen delen.
Het deed me denken aan het artikel wat ik deze week met jullie wil delen. Ik las het in de PDF versie van hackersmagazine 2600 (koopt dat blad!) en vroeg de schrijver of hij het online wilde delen. Dat deed hij. Cool!

Check dus in elk geval dit artikel! 👇
Een geweldige serie van Quartz over het WWW!
Een geweldige serie van Quartz over het WWW!
Meer toffe links 🔗
☄️ Ik kan me niet vinden in de politieke voorkeuren van de schrijver en zijn alu-hoedjes verhalen op andere domeinen. Maar wat Martin Geddes schrijft over de 10 manieren om je te beschermen tegen Facebook, daar zit wel wat in. Al is het voor andere doeleinden die hij voor ogen heeft.
🚪 Irina Bolychevsky is de founder van Redecentralize en ze schrijft een blogpost waar ik me 100% in kan vinden: De grote netwerken moeten niet worden opgesplitst, ze moeten worden opengebroken. Verplicht open API’s om het ecosysteem te vergroten en concurrentie mogelijk te maken.
📣 Micro.blog is een van de beste onafhankelijke diensten om te starten met je blog én direct een sociaal netwerk om je heen te hebben. vanaf vandaag kun je er ook je domeinnaam registreren.
Draadje van Jack!
jack 🌍🌏🌎
We’ve made the decision to stop all political advertising on Twitter globally. We believe political message reach should be earned, not bought. Why? A few reasons…🧵
9:05 PM - 30 Oct 2019
Tip van de dag: Als DHH van 37Signals het zegt dan moet je het zeker eens proberen, één week een andere zoekmachine.

Check mijn blog Digging the Digital voor meer over het open en decentrale web. Stuur deze nieuwsbrief gerust door en blog on! Wil je oude edities binge-readen? Check het archief!
Hoe vond je deze editie?
Frank Meeuwsen

Er is meer dan je Twitter of Instagram tijdlijn! Je krijgt wekelijks inzichten, ideeën en bruikbare tips rondom het Indieweb en het open en decentrale web. Je kunt me ook volgen op mijn blog https://diggingthedigital.com/

I'm on #TeamHuman

Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Frank Meeuwsen met Revue.
Vossegatselaan 44, 3583 RV Utrecht