Bekijk profielpagina

OPEN S01E14 - IndieWebCamp Amsterdam is voorbij. En nu? 🤷‍♀️

Wat een leuk weekend was het bij CODAM op IndieWebCamp Amsterdam! Met een groep variërend tussen de
OPEN S01E14 - IndieWebCamp Amsterdam is voorbij. En nu? 🤷‍♀️
Door Frank Meeuwsen • Editie #14 • Bekijk online
Wat een leuk weekend was het bij CODAM op IndieWebCamp Amsterdam!
Met een groep variërend tussen de 15 en 25 personen (hier de lijst met hun blogs) was de IndieWebCamp Amsterdam een succes voor Ton en mij. Vooral voor Ton, deze editie nam hij het voortouw in de organisatie en helaas kon ik alleen op zaterdagmiddag aanwezig zijn. Ton heeft een mooie terugblik geschreven met wat leerpunten voor de toekomst. Zo vragen we ons af waarom er weinig deelnemers uit Nederland aanwezig waren, iets wat we écht willen verbeteren voor toekomstige IWC’s.
Daarom is er nu een IndieWeb NL Meetup groep en een IndieWeb NL Twitter account. Zodat we de verspreide community wellicht beter kunnen bereiken en nieuwe events beter kunnen aankondigen. Volg en word lid zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe IndieWebCamps en Homebrew Website Club bij jou in de buurt.

De aanwezigen op IndieWebCamp Amsterdam 2019
De aanwezigen op IndieWebCamp Amsterdam 2019
Check in elk geval deze artikelen! 👇
Het was zo'n productieve IndieWebCamp, daarom iets meer links dan je normaal gewend bent in deze nieuwsbrief. Maar ach, het is toch rotweer, dus ga lekker in je favoriete stoel of bank zitten, pak een verwarmend drankje ☕ en klik doorrrrrrr…..
Jij en het Web kunnen meer dan je denkt
Proposing a Microformats2 Markup for Licensing Information
Meer toffe links 🔗
🛸 Nog even over Tilde.club. Jon Bell houdt een heerlijk oldskool lijst bij met al het moois wat hij op het web ontdekt. Robot Wisdom Revisited!
🔄 Switching.social is een directory met open en sociale alternatieven voor de VC-funded Silicon Valley silo’s. Vorige week was deze ineens van het web verdwenen. Inmiddels weer terug onder een nieuwe naam: Switching Software. “ethical, easy-to-use and privacy-conscious alternatives”
🛠️ Heb je een (idee voor) een project dat internetgebruikers meer inzicht biedt in de waarde van data en/of concrete tools ontwikkelt om de data autonomie van internetgebruikers te versterken en vergroten? Doe mee met de Call for Proposals van SIDN “Je Data De Baas
🗽Volg komend weekend IndieWebCamp New York voor meer inspiratie en open web inzichten!
Twee threads met mooie blogs!
Marlous v/d Hoogen
Voor iedereen die beweert dat bloggen 'dood' is: er zijn nog een heleboel leuke blogs over. Zie het lijstje in volgende tweet, en vul aan als je nog een leuke blog weet!
7:33 PM - 30 Sep 2019
Zach Leatherman
Reply to this with your favorite indieweb personal site! https://t.co/uZlceAa8RF

My favorites include:
@mxbck’s https://t.co/rsGzgkMrBl
@adactio’s https://t.co/Mx1PI6uDdj
@sonniesedge’s https://t.co/wGAp12krC4
and @aaronpk’s https://t.co/QIHyafKYEF

What’s yours?
3:17 PM - 1 Oct 2019
Check mijn blog Digging the Digital voor meer over het open en decentrale web. Stuur deze nieuwsbrief gerust door en blog on!

Hoe vond je deze editie?
Frank Meeuwsen

Er is meer dan je Twitter of Instagram tijdlijn! Je krijgt wekelijks inzichten, ideeën en bruikbare tips rondom het Indieweb en het open en decentrale web. Je kunt me ook volgen op mijn blog https://diggingthedigital.com/

I'm on #TeamHuman

Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Frank Meeuwsen met Revue.
Vossegatselaan 44, 3583 RV Utrecht