Bekijk profielpagina

OPEN S01E13 - Blogrolls

Heb je zaterdag iets te doen? Nee? Ben je in de buurt van Amsterdam? Kom dan langs bij CODAM Coding C
OPEN S01E13 - Blogrolls
Door Frank Meeuwsen • Editie #13 • Bekijk online
Heb je zaterdag iets te doen? Nee? Ben je in de buurt van Amsterdam? Kom dan langs bij CODAM Coding College op het Marineterrein voor IndieWebCamp Amsterdam. Vanaf 10:00 uur tot plusminus 18:00 uur kun je met ons meepraten, luisteren, denken en discussieren over de nieuwe mogelijkheden op het web. Beyond The Data Kraken van Facebook Inc, Amazon, Google en Twitter. Hoe je online identiteit beter kunt borgen, betere controle hebt over je online data en hoe je als blogger conversaties op je eigen platform kunt hebben alsof het een sociaal netwerk is.
IndieWebCamp Amsterdam - 28 en 29 september van 10:00 - 18:00 uur. De toegang is gratis, donaties zijn welkom!

Check in elk geval dit artikel! 👇
Ben Werdmuller peinst op zijn blog over de volgende generatie in de internet industrie. Hij komt tot de conclusie dat de industrie een ziel begint te krijgen. Door de data-schandalen, klimaatcrisis en groeiende onvrede over het gebrek aan privacy.
What’s next?
Wat is nog meer de moeite waard?
🔖 Ik heb een blogroll aan mijn site toegevoegd en ik merk dat mensen er blij mee zijn. Dus ik ben blij! - Met een blogroll heb je altijd iets te lezen.
🐘 De software Mastodon (het alternatieve sociale netwerk) komt binnenkort in versie 3 met veel nieuwe mogelijkheden. Abonneren op hashtags en de mogelijkheid om je profiel makkelijker te verhuizen. Mooi! Changelog
🖥️ Het originele tilde-netwerk is terug. Ik ben benieuwd wat dit niche netwerk gaat brengen. In elk geval een hoop plezier op het web!
Hopelijk tot komende zaterdag op IndieWebCamp Amsterdam. En anders, tot volgende week!
Blog on!
Hoe vond je deze editie?
Frank Meeuwsen

Er is meer dan je Twitter of Instagram tijdlijn! Je krijgt wekelijks inzichten, ideeën en bruikbare tips rondom het Indieweb en het open en decentrale web. Je kunt me ook volgen op mijn blog https://diggingthedigital.com/

I'm on #TeamHuman

Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Frank Meeuwsen met Revue.
Vossegatselaan 44, 3583 RV Utrecht